Violin Plus - Over ons

Van buiten is het liefde op het eerste gezicht: Restaurant De Violin huist in een karaktervolle, gerenoveerde hoeve. Maar ook binnenin heeft De Violin alles om u te bekoren. Een sfeer waarin u de koning bent. In één oogopslag ervaart u de charme die uitgaat van Restaurant De Violin.

 

Samen met dit prachtige entourage gaat de gepersonaliseerde bediening, die net als de ontvangst is: correct en discreet, met oog voor privacy aan tafel. In alles herkent u hier het verfijnde respect van een vip-behandeling.

Verder zal onze geraffineerde keuken de fijnproever altijd aangenaam verrassen. Of u nu komt voor een business lunch, het degustatiemenu - de zilveren lepelmenu - of een etentje à la carte, elke formule impliceert de ingrediënten vers, verrassend en verrukkelijk. Bovendien garanderen de dagelijkse verse marktproducten, de voortdurend wisselende kaart en de persoonlijk toegelichte dagsuggesties telkens opnieuw een succesvol bezoek bij De Violin.

 

Ook voor zakenlui is De Violin uitermate geschikt voor een geslaagde business lunch. Buiten onze hoog aangeschreven kwaliteit van de keuken, schotelt u uw zakenpartners immers ook een mooie entourage voor, een vlotte en tegelijk discrete bediening, en een oase van rust om in alle openheid te praten ... en te genieten.

Contact

Bosuil 1

2100 Deurne

 

Tel 03 324 34 04

Fax 03 326 33 20

 

E-mail

reserveren@deviolin.be

 

Openingsuren:

gesloten op zondag, maandag en dinsdag (met uitzondering van feesten)

Lunch 12u00 - 14u30

Diner  18u00 - 21u00